Zeynep Aslanboğa Türkiye 2.si Oldu

– KAVAKLI KIZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİSİ ZEYNEP ARSLANBOĞA KUR’AN-I KERİM’İ GÜZEL OKUMA YARIŞMALARINDA ÖNCE BÖLGE BİRİNCİLİĞİ ARDINDAN DA TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ ELDE EDEREK GURUR KAYNAĞI OLDU. BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER BAŞARILI ÖĞRENCİYİ MAKAMINDA AĞIRLAYARAK KENDİSİNİ TEBRİK ETTİ.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma yarışmasında Türkiye ikincisi olan Zeynep Arslanboğa’yı başarısından dolayı kutlayarak kendisine altın hediye etti.
Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, İlçe Müftüsü Hüseyin Aksoy, Kavaklı Kız Kur’an Kursu öğreticileri Cemile Şahan Ertuğrul ve Büşra Yıldız ile başarılı öğrenci Zeynep Arslanboğa Belediye Başkanı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti.
Belediye Başkanı Mustafa Güler, Kavaklı Kur’an Kursu isminin artık başarıyla özdeşleştiğini vurgulayarak, “İlçemizde Kur’an-ı Kerim eğitimi alarak gerek hafızlık gerekse okuma yarışmalarında ülke genelinde dereceler elde eden öğrencilerimizi gördükçe gururlanıyoruz. Son olarak Zeynep kızımız Türkiye ikinciliği elde etti. Kızımızı tebrik ediyor, hocaları ve ailelerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu başarılar devam edecektir” ifadelerini kullandı.
Güler, ziyaretin sonunda başarılı öğrenci Zeynep Arslanboğa’ya altın hediye etti.