ZEKA’dan 332 Projeye 95 Milyon TL Destek

ZAFER KALKINMA AJANSI (ZEKA) PROJE TEKLİF ÇAĞRILARI VE YÖNETİM KURULU TOPLANTISI KÜTAHYA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. KALKINMA KURULU BAŞKANI MUSTAFA GÜLER, 2015’TE VERİMLİ BİR DÖNEMİ GERİDE BIRAKTIKLARINI SÖYLEYEREK 2016 YILINDA YENİ YATIRIM VE PROJELERE DESTEK SAĞLANMAYA DEVAM EDİLECEĞİNİ SÖYLEDİ.

Zafer Kalkınma Ajansı’nın 2016 Yılı Proje Teklif Çağrıları Açılış Toplantısı ve Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılan Kalkınma Kurulu Başkanı Mustafa Güler, ZEKA’nın bölgesel kalkınmada çok önemli projelere destek sağladığını hatırlatarak, 2016 yılında da titiz bir çalışma dönemi geçirerek yatırım noktasında karar alan firma ve kurumlara destek olacaklarını söyledi.

Uşak Valisi ve Zafer Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Okur, Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu ile ZEKA Genel Sekreteri Yusuf Balcı’nın katıldığı toplantı sonrasında değerlendirmelerde bulunan Kalkınma Kurulu Başkanı Mustafa Güler “Zafer Kalkınma Ajansı Kütahya başta olmak üzere bölgemizin kalkınmasında önemli destekler sağlamıştır. Bugüne kadar toplam 332 projeye 95 milyon TL destek sağlayan ajansımız 2016 yılında da KOBİ’lerimiz başta olmak üzere Kamu yatırımlarına destek sağlamaya devam edecektir. Kalkınma Kurulu olarak bizlerde görevimizi en iyi şekilde yerine getirerek yönetim kurulumuza yardımcı olacağız. Proje Teklif Çağırımız bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yusuf Balcı ise ZEKA’nın 9 ayrı programda toplam 215 milyon TL’nin üzerinde yatırım yapılmasına vesile olduğunu, bu yatırımlardan 267’sinin tamamlandığını, 65’nin ise devam ettiğini belirtti.