Tavşanlı’da Cumhuriyet Bayramı’nın Coşkusu Yaşandı

TÜM YURTTA OLDUĞU GİBİ TAVŞANLI’DA DA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NIN COŞKUSU ADA STADINDA YAŞANDI. CUMHURİYETİN 96. YILINDA TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER, GÜÇLÜ TÜRKİYE VURGUSU YAPARAK “BÜYÜK TÜRKİYE HEDEFİYLE 2023, 2071 VİZYONUYLA HAREKET EDİP, HER DAİM BAĞIMSIZ VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ” DEDİ.

Cumhuriyetimizin 96. yılı kutlamaları Tavşanlı’da Ada Stadında düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’in öğrenciler ile vatandaşların bayramını kutlamasıyla başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ilçe kaymakamı yaptı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları öğrencilerin seslendirdiği şiirler, halk oyunları, Tavşanlı Belediyesi THM Korosunun konseri, güreş gösterileriyle devam etti. Bu yıl düzenlenen sportif ve eğitim alanındaki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerini protokol mensupları takdim ederken kutlamalar geçit töreniyle son buldu.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler günün anlam önemine ilişkin bir değerlendirme yaparak Tavşanlı halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Başkan Mustafa Güler, “Cumhuriyetimizin 96. yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürümek azmi ve de kararlılığı içindeyiz. Cumhuriyetimizin teminatı gençlerimiz için 2023, 2071 vizyonuyla büyük ve güçlü Türkiye için hareket ediyoruz. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve ulusumuzun birliğine her zamankinden de çok ehemmiyet vermekteyiz. Bu vesileyle bir kez daha Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, tüm Tavşanlı’nın bayramı kutluyorum.” dedi