Tavşanlı Heyetinden Vali Çelik’e Hayırlı Olsun Ziyareti

– KAYMAKAM YÜKSEL KARA VE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER İLE BERABERİNDE HEYET; İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NIN SON VALİLER KARARNAMESİYLE KÜTAHYA’YA ATANAN VE GÖREVİNE BAŞLAYAN VALİ ALİ ÇELİK’İ ZİYARET EDEREK HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDU.

Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Belediye Başkanı Mustafa Güler ve AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak ile oda ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Kütahya Valisi Ali Çelik’e “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi.
Kaymakam Kara ve Başkan Güler ile beraberindeki heyet, Vali Çelik ile bir süre hasbihal ederek ilçe ile ilgili bilgiler aktardı.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çelik, Kütahya’nın hak ettiği noktaya ulaşması için tüm paydaşlarla iş birliği içerisinde çalışacaklarını söyledi.
Vali Ali Çelik, İller İdaresi Genel Müdürü olarak görev yaparken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan son kararnameyle Kütahya Valiliğine atanmıştı.