Projelere Dair Herşey Bu Gazetede

TAVŞANLI BELEDİYESİ’NİN VATANDAŞA ÜCRETSİZ ULAŞTIRDIĞI BELEDİYE GAZETESİ HALKIN TAKDİRİNİ TOPLUYOR. BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER, BU AY SEKİZİNCİSİ HAZIRLANAN VE TAMAMI RENKLİ OLAN GAZETEDE YAPILAN ÇALIŞMALAR İLE HAZIRLANAN PROJELERİ ANLATTIKLARINI SÖYLEDİ

Tavşanlı Belediyesi’nin her ay vatandaşa ücretsiz ulaştırdığı Belediye Gazetesi vatandaşın takdirini topluyor. Belediye Başkanı Mustafa Güler, Temmuz ayında ilk sayısı çıkan ve 8 Şubat Pazartesi günü 8. sayısını okuyucusuna ulaştıracak Belediye Gazetesi’nin sayfalarında yapılan hizmetler ile tüm projelere ilişkin ayrıntılı bilginin Tavşanlı halkıyla paylaşıldığını söyledi.

Tavşanlı Belediyesi 12 sayfadan oluşan, tamamı renkli ve üst seviyede hazırlanan haber içerikli gazetesini Kütahya Milletvekilleri Vural Kavuncu, İshak Gazel, Şükrü Nazlı ile Ahmet Tan başta olmak üzere Meclis Başkanlığı, Bakanlıklar, bölge milletvekilleri, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Bilecik ile Manisa belediye başkanlarına da göndererek ilçede ki yatırımlar hakkında  bilgilendiriyor.

Belediye Başkanı Mustafa Güler konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede; “Tavşanlı Belediyesi olarak halkımızı her konuda aydınlatmaya çalışıyoruz. Aylık çıkarttığımız Belediye Gazetemiz var. Orada yaptığımız çalışmaları, hazırladığımız projeleri anlatma, halkımızı net bir şekilde bilgilendirme fırsatı bulduk. Tavşanlı halkımızda bu gazeteden memnuniyetini her fırsatta dile getiriyor. Bundan sonrada hizmete dair her türlü gelişmeyi gazetemiz vasıtasıyla halkımıza anlatmaya devam edeceğiz. Bizlere ulaşacak her türlü görüş ve önerileri de dikkate alıyoruz” diye konuştu.

1 2 12466243_1085623098155509_7955813761871791527_o