Nikah İşlemlerinde 09.09.2019 Yoğunluğu

GENÇLER BUGÜN BELEDİYE HİZMET BİNASI 3. KATINDAKİ NİKAH SALONUNU DOLDURUP TAŞIRDI. 09.09.2019 TARİHİNE KİLİTLENEN 10 ÇİFT EVLİLİK CÜZDANLARINI ALARAK ÖMÜR BOYU MUTLULUĞA “EVET” DEDİ

Tavşanlı’da Eylül ayı özel ve güzel günlere ev sahipliği yapıyor. 3 Eylül’de ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılı ile Leblebi ve Kömür Festivali kutlandı. Milletimiz için birlik, beraberlik ve paylaşmanın simgesi Aşure Günü’de yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Bugün tüm bunlardan farklı bir heyecan ile Belediye’nin yolunu tutan gençlerde vardı. Evlilik hazırlığı yapan nişanlı çiftler 09.09.2019 tarihinin yıl dönümleri için özel bir gün olacağını düşünerek İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten nikah memurluğunun yolunu tuttu.
Sabah saatlerinde başlayan işlemler saat 20:30’da kadar sürecek ve bu sürede 10 çiftin nikahı kıyılacak.
Bu mutlu günlerinde duygularını paylaşan gençler “9 Eylül 2019 tarihinin akılda kalan ve özel bir gün olmasından dolayı nikahımızı bugüne aldık. Akrabalarımızda bizim bu mutluluğumuza eşlik etti. Evliliğin önemli ve kutsal bir müessese olduğunu çok iyi biliyoruz. İnşallah bizlere hayır ve ömür boyu mutluluk getirir” diye konuştular