Mimar ve Mühendislerle İstişare Toplantısı Düzenlendi

Tavşanlı Belediyesi İlave ve Revizyon İmar Planı 14 Kasım mesai bitimine kadar askıda kalacak. Plan üzerine Tavşanlı’da çalışan mimar, inşaat, harita, jeoloji mühendisleri ve şehir plancılarıyla istişare toplantısı düzenlendi.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ilgili meslek gruplarının temsilcilerini bilgilendirerek görüş ve önerilerini dinledi. Güler, kentsel dönüşüm, yeşil alanlar, tarım arazileri, kaçak yapılaşma ve tarihi dokunun korunması gibi konularda görüşlerini aktardı.
Yaklaşık 2,5 saat süren toplantıda katılımcılar Başkan Mustafa Güler ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde görevli konunun uzmanlarından merak ettikleri tüm sorulara cevap aldı.
Toplantıda Belediye Başkanı Mustafa Güler’e yardımcılar Naci Erarslan ile Mehmet Ali Akar’da eşlik etti.