Göbel Otel İhalesi 29 Mayıs’ta Yapılacak

TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER, GÖBEL TERMAL TESİSLERİ’NE YAPILACAK OLAN BUTİK OTEL İÇİN 29 MAYIS CUMA GÜNÜ İHALEYE ÇIKILACAĞINI SÖYLEDİ.

Tavşanlı Belediyesi’nin Göbel Termal Tesisleri’ndeki önemli projelerinden olan butik otel için ihale tarihi belli oldu. Belediye Başkanı Mustafa Güler, 36 odalı ve 72 yataklı otel için 29 Mayıs Cuma günü ihale gerçekleştirileceğini duyurdu.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Otelimiz; toplantı salonu, restoran ve havuzuyla 4 yıldız kapasiteli ve modern yapıda olacak. Şimdiden Tavşanlımız için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Güler, “Tavşanlı Belediyesi, koronavirüsün olumsuz etkilerine karşı vatandaşlarımız ve esnaflarımızın yanında olmak için Meclis kararıyla gerekli tüm tedbirleri aldı. Bir taraftan koronavirüsle mücadele ederken, diğer taraftan arazide var olmaya devam ediyoruz” dedi.