Fen Lisesi’ne Robotik Labrotuvar Kazandırdık

MÜDÜR ALİ KILINÇ’TAN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

2019’DA ROBOTAV ROBOT YARIŞMASI DÜZENLEYEREK KÜTAHYA’DA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKEN, BU YIL 2.SİNE HAZIRLANAN TAVŞANLI 15 TEMMUZ ŞEHİTLER FEN LİSESİ’NE TAVŞANLI BELEDİYESİ TARAFINDAN LABORATUVAR KAZANDIRILDI

Tavşanlı Belediyesi eğitim camiasına destek olmayı sürdürüyor. Okullarda ve öğrencilerin katıldığı çeşitli yarışmalarda kurumlara tam destek veren Belediye Başkanı Mustafa Güler’in talimatıyla 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi’ne Robotik Laboratuvar yapıldı.

Geçtiğimiz ay tamamlanan çalışmaların ardından 6 kişiden oluşan okul takımı 7 Mart’ta Afyonkarahisar’da yapılacak yarışmaya hazırlanıyor. Öğretmenleri nezaretinde eksiklerini gidermeye çalışan öğrencilerin hedefi Tavşanlı’ya şampiyonluk kupasıyla dönmek.

15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi yöneticileri bu hizmetten ötürü Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür etti. Okul müdürü Ali Kılınç, gençliğin gelişimine değer veren yöneticilerin kendileri açısından çok kıymetli olduğuna vurgu yaptı.

Başkan Mustafa Güler ise öğrencilerin başarılarıyla gurur duyacaklarını ifade ederek yarışmalara hazırlanan öğrencilere başarılar diledi.