Birsen Güler’den Hoş Geldin Bebek Ziyareti

– “HOŞ GELDİN BEBEK PROJESİ KAPSAMINDA, AİLELERİMİZİ ZİYARET EDEREK, SEVİNÇLERİNE ORTAK OLUYORUZ…”
Tavşanlı Belediyesi’nin hayata geçirdiği Hoş Geldin Bebek projesi ile Tavşanlı’da ikamet eden ve yeni çocuk sahibi olan aileler evlerinde ziyaret edilerek mutluluklar paylaşılıyor.
Söz konusu ziyaretlere Belediye Başkanı Mustafa Güler’in eşi Birsen Güler de zaman zaman iştirak ederek yeni doğum yapan anneler ile bir araya geliyor.
Son olarak Belediye Meclis Üyesi Saadet Kutlu ve belediye personeli ile aile ziyaretlerine çıkan Birsen Güler, yeni doğum yapan annelere anne ve bebeğin ihtiyacı olan giyim eşyası ve kişisel bakım ürünlerinin bulunduğu hediye paketlerini takdim etti.
Birsen Güler, “Biz büyük bir aileyiz ve yeni doğan her yavrumuz da bu ailemizin bir ferdi. Gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretler ile ailelerin manevi olarak yanında olduğumuz gibi maddi olarak da katkıda bulunabilmek amacını taşıyoruz. Tüm yeni doğum yapan annelerimizi tebrik ediyor, kendilerine ve yavrularına sağlıklı uzun ömürler temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.