Belediye Tiyatrosu Çocuk Oyunu Sahneledi

-İZLEYİCİ “MAVİ PULLU BALIK” OYUNUNA TAM NOT VERDİ

Tavşanlı Belediye Tiyatrosu’nun çocuklara karne hediyesi olan “Mavi Pullu Balık” isimli tiyatro oyunu bugün iki seansta izleyicisinin karşısına çıktı. Perde arkasında Tavşanlılı gençlerin sahnelediği oyun izleyicilerden tam not aldı.

Belediye Başkan Yardımcıları Furkan Dinçer ile Mehmet Ali Akar’ında katıldığı etkinlikte çocuklardan ziyade onlara refakat eden anne ve babaların yüzlerindeki tebessüm görülmeye değerdi. Tiyatro oyununu Haluk Işık yazarken, yönetmenliğini usta tiyatrocu Macit Çevikalp, sahne amirliğini Aslı Karayel, dekorlarını Zişan Ata, kostümlerini Özge Akçan, müziklerini Halil Aksoy, reji asistanlıklarını ise Furkan Yavuz ve Emine Büşra Gülmez üstlendi.

Ücretsiz ama biletli oyunun tekrarı gidemeyen çocuklar için 5 Şubat Pazar günü saat 13:00 ve 15:00’te yine iki seansta sahnelenecek. Biletler Tavşanlı Belediyesi Kültür Sanat ve Spor Merkezi ile Kültür Sarayı’ndan temin edilebiliyor.