Belediye Ekipleri 24 Saat Hazır Bekliyor

BÖLGEMİZİ ETKİSİ ALTINA ALAN KAR YAĞIŞININ İLK SAATLERİNDEN İTİBAREN BELEDİYE EKİPLERİ DURMAKSIZIN TUZLAMA VE TEMİZLİK ÇALIŞMASI YÜRÜTTÜ. EKİPLER 24 SAAT ALARMDA BEKLEYECEK

İlçemizde gece saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı sebebiyle Tavşanlı Belediyesi tüm birimleriyle alarma geçti. Doç. Dr. Mustafa Kalemli  Devlet Hastanesi yolu başta olmak üzere ana arterler ve dolmuş güzergahlarında gün boyu tuzlama ve temizleme çalışması yürütüldü.

Bu arada hava sıcaklığının akşam saatlerinden itibaren sert bir düşüş yaşaması ve buzlanmaya sebep olması bekleniyor. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Tavşanlı Belediye Başkan Vekili Mehmet Atabay “Hazır beklettiğimiz ekiplerimiz dün akşamdan itibaren gerekli görülen bölgelere anında müdahale etti. Daire amirlerimiz nezdinde önceden 3 ayrı bölgeye ayrılan görev yerlerinde 24 saat tetikte bekliyoruz. Diğer taraftan şehir merkezinde araç ve yaya yollarında temizlemeler yapılıp tuzlama çalışmaları da sürdürülmektedir” dedi.

????????????????????????????????????

dsc_0578 dsc_0582