Başkan Güler’den Öğrencilere Kitap Hediyesi

– BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER, ÜNLÜ YAZAR AYŞE GÜL KARA ZORLU’NUN İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK 700 ADET “ŞAKRAK 4 GÜZEL GELECEK” ADLI KİTABINI MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SALİM KARABOĞA’YA TESLİM ETTİ.
– YAZAR AYŞE GÜL KARA ZORLU, 11 MART PAZAR GÜNÜ ZOOM VE TAVŞANLI BELEDİYESİ RESMİ FACEBOOK HESABI ÜZERİNDEN BELEDİYE BAŞKAN IMUSTAFA GÜLER İLE BİRLİKTE CANLI YAYINA KATILACAK.
Tavşanlı Belediyesi yazar Ayşegül Kara Zorlu’nun “Şakrak 4 Güzel Gelecek” adlı kitabını ilkokul öğrencileriyle buluşturuyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı Mustafa Güler, yazarın 700 adet kitabını ilkokul öğrencilerine iletilmek üzere Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa’ya teslim etti.
Ayrıca Türkiye’nin ilk yerli karakterinin canlandırıldığı kitapların yazarı Ayşe Gül Kara Zorlu, 11 Mart Pazar günü Belediye Başkanı Mustafa Güler ile birlikte zoom ve facebook canlı yayın üzerinden Tavşanlılı öğrenciler ile bir araya gelecek.
Tavşanlılı öğrenciler Tavşanlı Belediyesi’nin resmi facebook hesabı üzerinden canlı yayını izleyerek sorularını yöneltebilecek.