ALS Hastasına Akülü Araç Hediye Edildi

– TAVŞANLI KARDEŞLİK VE YARDIM PLATFORMU TARAFINDAN BAŞLATILAN “ENGELLERİ KALDIR” KAMPANYASI AMACINA ULAŞTI.
– BURHAN KÖYÜ’NDEKİ ALS HASTASI RUKİYE GÜMÜŞ İÇİN AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE TEMİN EDİLDİ.
– PLATFORM SEKRETERYASI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER’İ ZİYARET ETTİ.

İHH Tavşanlı Şubesi tarafından Tavşanlı Yardım ve Kardeşlik Platformu çatısı altında organize edilen “Engelleri Kaldır” kampanyası amacına ulaştı.
Burhan Köyü’nde ikamet eden ALS hastası Rukiye Gümüş için başlatılan kampanya kapsamında temin edilen akülü tekerlekli araç, Cuma günü sahibine teslim edilecek.
İHH Tavşanlı Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Vehbi Atabay ve Şura Vakfı’ndan Fatih Cantürk ile Sultan Selim İlim ve Kültür Derneği’nden İbrahim Elmalı Belediye Başkanı Mustafa Güler’i ziyaret ederek kampanya hakkında bilgiler verdi.
Başkan Güler, ziyarete gelen heyetin nezdinde, Tavşanlı Kardeşlik ve Yardım Platformu üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederek, bu tür sosyal projelerin birlik ve beraberlik içerisinde yürütülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.