AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak, Belediye Başkan Yardımcıları Naci Erarslan, Furkan Dinçer, belde belediye başkanları, AK Parti İlçe Teşkilatı yöneticileri ve il genel meclisi üyeleri Kütahya İl Başkanlığı’na atanan Mustafa Önsay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Belediye Başkanı Mustafa Güler ziyarete ilişkin olarak yaptığı açıklamada, ”Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle AK Parti Kütahya İl Başkanlığı görevine atanan Mustafa Önsay başkanımızın yeni görevi, Kütahya’mıza ve ilçelerimize hayırlı olsun. Sayın başkanımızla bu kutlu davada, hem ülkemiz hem de memleketimiz için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.