AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş Belediyemizi Ziyaret Etti

TAVŞANLI’DA 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÜLLİYESİ İLE BELEDİYE’NİN HAYATA GEÇİRDİĞİ PROJELERİN AÇILIŞINI YAPMAK ÜZERE TAVŞANLI’YA GELEN AK PARTİ GENEL BAŞKAN VEKİLİ NUMAN KURTULMUŞ, TAVŞANLI BELEDİYESİ’Nİ DE ZİYARET ETTİ.

Dumlupınar Üniversitesi 15 Temmuz Şehitleri Külliyesi ile Belediye’nin hayata geçirdiği projelerin açılışını yapmak üzere Tavşanlı’ya gelen AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, Belediye’yi de ziyaret ederek Başkan Mustafa Güler ile seçim çalışmalarına ilişkin istişarelerde bulundu.
Belediye Başkanı Mustafa Güler’in çalışmalarını yakından takip ettiğini ve kendisini oldukça başarılı ve azimli bulduğunu söyleyen Numan Kurtulmuş, “Halka hizmet, hakka hizmet düsturuyla çalışan Başkanımız Mustafa Güler’e teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Mustafa Güler de Kurtulmuş’a ziyareti dolayısıyla teşekkür ederek, günün anısına kendisine çeşitli hediyeler takdim etti.