2017’nin İlk Meclis Toplantı Yapıldı

TAVŞANLI BELEDİYE MECLİSİ OCAK AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ. BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER 2017 YILINDA HAYATA GEÇİRECEKLERİ BAZI PROJELERİN AYRINTILARI HAKKINDA MECLİS ÜYELERİNİ BİLGİLENDİRDİ

Tavşanlı Belediyesi 2017 yılının ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda ağırlıklı olarak imar işlerini ilgilendiren konular ele alınarak karara bağlandı. Belediye Başkanı Mustafa Güler toplantıda 2016 yılının son derece verimli geçtiğini söyleyerek meclis üyelerine teşekkür etti. Başkan Güler 2017 yılının daha da yoğun geçeceğini ifade ederek Tavşanlı’yı Kütahya’nın Büyük Şehir ilan edilmesi ihtimaline göre hazırlamalaları gerektiğini vurguladı. Başkan Güler “2016 yılını hayırlısıyla geride bıraktık. 2017 yılında alacağımız kararlar şimdiden ilçemiz ve vatandaşlarımız adına hayırlı olsun. Önümüzde bir referandum süreci var. Bu konuda halkımıza giderek Anayasa değişikliğinin önemini anlatacağız. Bizi ilgilendiren bir diğer konu ise Kütahya’nın büyük şehir yolunda olmasıdır. Bu konuda da imar değişikliklerini, belediyemizin yapısını dikkate alarak düzenlemeler yapabiliriz. Ben hepinize 2017 yılında sağlık ve huzur diliyorum. Tavşanlı Belediyemizde ki birlik, beraberlik birçok il ve ilçede sağlanamıyor. Hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Belediye meclis üyeleri de toplantıda söz alarak komisyonlarda görev alan arkadaşlarına başarılar dileyerek şeffaf, Tavşanlı’nın geleceğine emin adımlarla ilerlemesine katkı sunacak kararlar almak için çaba göstereceklerini vurguladı.

7l1a1450 7l1a1454 7l1a1455 7l1a1458 7l1a1462 7l1a1478 7l1a1475