2 Nisan Otizm Günü…

2 Nisan, tüm dünyada otizm konusunda farkındalık yaratarak otizmden kaynaklanan sorunlara çözümler yaratmak amacıyla, 2008 yılından bu tarafa kutlanıyor. Bu bağlamda bugün Tavşanlı’da özel çocuklarımıza eğitim veren Tutku Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirildi.
Belediye Başkan Yardımcısı Naci Erarslan, AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak ve beraberindeki heyet, kurum müdürü ve öğretmenlerle görüşerek çocuklara küçük hediyeler takdim etti.
.Başkan Yardımcısı Naci Erarslan “Bu merkezlerde eğitim alan özel çocuklarımızın her türlü sorunuyla ilgilenen eğitimcilere teşekkür ediyorum. İlçemiz adına çok önemli bir görev üstelendiniz. Kurum olarak her zaman sizlerin yanındayız” ifadelerini kullandı.
Çukurköy Mahallesinde 60 aileye hizmet veren Tutku Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin idareci ve öğretmenleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek heyete fizik tedavi ve uygulama sınıflarını gezdirdi.