Yeni Eğitim Yılı İçin Tören Düzenlendi

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BUGÜN DÜZENLENEN ÇELENK SUMA VE RESMİ TÖRENLE BAŞLADI. TAVŞANLI PROTOKOLÜ DAĞÇEŞME İLKOKULU’NDA ÖĞRENCİLERİN KİTAPLARINI TESLİM ETTİ.

Tavşanlı’da yeni eğitim öğretim yılı Atatürk Anıtına çelenk sunumu ve ardından Dağçeşme İlkokulu’nda düzenlenen törenle başladı. Okul zili geçtiğimiz hafta çalmış, öğrenciler ders başı yapmıştı.

Bugün gerçekleştirilen resmi törende konuşan Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara ile Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, ülkemizde nitelikli insan yetiştirilmesinin gerekliliğine vurgu yaptı. Günün anlam önemine ilişkin şiirlerin okunduğu törende Halk Eğitim Merkezi’nin halk oyunları ekibinin gösterisi de beğeni topladı.

Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler başta olmak üzere protokol mensupları çocukların kitaplarını dağıtarak eğitim camiasına başarılar diledi.