Tavşanlı Müftüsü Hüseyin Aksoy İstanbul’a Atandı

– TAVŞANLI MÜFTÜSÜ HÜSEYİN AKSOY 2021 MÜFTÜ ATAMALARI KAPSAMINDA İSTANBUL ATAŞEHİR MÜFTÜLÜĞÜ’NE GÖREVLENDİRİLDİ.
Tavşanlı Müftüsü iken İstanbul Ataşehir İlçe Müftüsü olarak atanan Hüseyin Aksoy, Belediye Başkanı Mustafa Güler’e veda ziyaretinde bulundu.
Müftü Aksoy’un ziyaretine, Belediye Başkan Yardımcısı Naci Erarslan da katıldı.
Ziyarette konuşan Müftü Hüseyin Aksoy, görev süresi boyunca Tavşanlı Belediyesi ile koordineli olarak çalıştıklarını ifade ederek, Belediye Başkanı Mustafa Güler’e kendilerine verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.
Belediye Başkanı Mustafa Güler de Müftü Aksoy’a yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Değerli Müftümüz Hüseyin Aksoy ilçemizde çok önemli projeleri hayata geçirdi. Kurumsal olarak da çok uyumlu bir çalışma sürecini geride bıraktık. Aynı başarılı çalışmalarını İstanbul’da da yürüteceğine inancımız tam. Kendisine hizmetleri dolayısıyla vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Güler, ziyaretin sonunda Müftü Aksoy’a günün anısına hediye takdim etti.