Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Kuruldu

TAVŞANLI’DA ÖZELLİKLE ŞEHİT AİLELERİNİ BİR ARAYA GETİREREK DAYANIŞMAYI ARTTIRMAK ADINA DERNEK KURULDU. ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİNİN BAŞKANI YUSUF KARADUMAN VE YÖNETİMİ BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

İlçede yeni kurulan Tavşanlı Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Belediye Başkanı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. Dernek başkanı Yusuf Karaduman ve yönetim kurulu üyeleri kuruluş amaçlarını anlatarak Başkan Güler’den destek istedi.

İlçemizde son olarak Karcık Köyü Mezarlığı’na defnedilen Halil İbrahim Öztürk ile birlikte Tavşanlı’da şehit sayısının 28’e yükseldiğini belirten dernek başkanı Yusuf Karaduman, aileleri bir araya getirerek sosyal etkinlikler ve dayanışmayı üst seviyeye taşımak istediklerini kaydetti.

Belediye Başkanı Mustafa Güler de aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarak, onların bıraktığı emanetlere Belediye olarak sahip çıktıklarını, derneğinde Tavşanlı’ya hayırlı olmasını diledi.

Başkan Yardımcıları Naci Erarslan, İsmail Aka ve Mehmet Ali Akar’da ziyarette yer aldı.