Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası Başladı

-ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ YEŞİL SAHADA HÜNERLERİNİ SERGİYECEK
Tavşanlı Belediyesi tüm imkanlarıyla tesislerini gençlerin kullanımına sunuyor. Belediyespor Kulübü önderliğinde hazırlanan Ortaokullar Futbol Müsabakası bugün oynanan karşılaşmalarla start alıyor. Halı saha tesislerinde Ressam Abdullah Taktak Ortaokulu ve Fatih İmam Hatip Ortaokulu arasında oynan karşılaşma ile başlayan turnuvada 9 takım kupa mücadelesi verecek.
Eski TBMM Başkanı Mustafa Kalemli’nin isminin verildiği turnuva 2 kategoride organize edilirken, başlama vuruşunu Belediye Başkan Yardımcıları Naci Erarslan, İsmail Aka, Mehmet Ali Akar ve Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Göktürk yaptı.
Müsabaka öncesinde üçgen pas çalışması yapan başkan yardımcılarının vuruş teknikleri de dikkat çeken detaylar arasındaydı.
Turnuva 03 Kasım Çarşamba günü oynanacak final maçları ve ödül töreniyle sona erecek.