OEDAŞ İki Mahllede Çalışma Başlatıyor

OEDAŞ’IN 2019 YILI YATIRIM PROGRAMI İKİ BÜYÜK MAHALLEDE DEVAM EDECEK. YÜRÜTÜLECEK ÇALIŞMALAR HUSUSUNDA BAŞKAN MUSTAFA GÜLER’İN MAKAMINDA İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ. KURUM YETKİLİLERİ BAŞKAN GÜLER VE EKİBİNE DESTEKLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR ETTİ

Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş (OEDAŞ) yaz döneminde Yeni Mahalle ve Durak Mahallesi’nde kapsamlı bir çalışma başlatıyor. Beton direklerin kaldırılması ve enerji hatlarının yer altına alınmasını amaçlayan çalışma hakkında istişare toplantısı düzenlendi.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’in makamında gerçekleştirilen toplantıya Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Akar ve İsmail Aka, OEDAŞ Kütahya Yatırım Yöneticisi Ramazan Söyler, Proje Koordinatörü Ali Gözütok, Tavşanlı ve Domaniç Yöneticisi Ogün Doğru, Arıza Bakım Sorumlusu Fatih Türker, Bilgi İşlem Müdürü Serkan Ceylan, Fen İşleri ve Su İşleri çavuşları katıldı.
Yapılacak çalışma sokak sokak en ince ayrıntısına kadar incelenerek iki kurum arasındaki işbirliği ve koordinasyonu güçlendirmek adına bazı kararlar alındı.
Belediye Başkanı Mustafa Güler, alt ve üst yapı projelerinde her zaman kurumlar arası ahenge, işbirliği ve görüş alış verisine önem verdiklerini söyleyerek toplantıyı değerlendirdi. Başkan Güler “Bugün Tavşanlı’mızın en kalabalık iki mahallesi olan Durak ve Yeni Mahallede OEDAŞ tarafından ön görülen çalışma planını konuştuk. Burada yürütülecek çalışmalara belediye olarak destek vereceğiz. Her zaman kurumlar arası işbirliğinin önemine vurgu yapıyoruz. Bu anlayış çalışmaların hızlanmasına, zaman israfının önlenmesine, en önemlisi de vatandaşımıza alt ve üst yapı işlerinde kaliteli hizmeti getiriyor. Kurum yetkilisi Ramazan beye ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi

OEDAŞ Yatırım Yöneticisi Ramazan Söyler, yapılacak çalışmanın ayrıntılarını vererek iki mahalleye yaklaşık 1000 adet galveniz ışıklandırma direği monte edeceklerini kaydetti. Ramazan Söyler “Bugün değerli başkanımız Mustafa Güler’in makamında çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Kurum olarak Durak ve Yeni Mahallenin çevre yolu kısmında beton direkleri sökerek elektrik kablolarını yer altına alacağız. Onların yerinede yaklaşık 1000 adet ışıklandırma direği dikeceğiz. Başkanlık makamındaki bu istişare toplantısının ardından çalışmalarımıza start veriyoruz. Bu kapsamlı çalışmayı 2019 yılı bitmeden tamamlamayı hedefliyoruz böylece Tavşanlı halkına daha kaliteli enerji sunmuş olacağız. Başkanımız Mustafa Güler ile ekibine verdiği destekten ötürüde teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.