Milli Olimpiyat Komitesi Gençlerle Buluştu

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin 2006 yılından bu tarafa çocuklarla buluştuğu Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi (OLİ) kapsamında düzenlenen toplantıları devam ediyor. Daha önce 2017 ve 2019 yıllarında Tavşanlı’ya gelerek yaklaşık 2500 öğrenciye ders veren heyet bu kez Tavşanlı Belediyespor Kulübünün sporcularıyla buluştu.

Tavşanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Akar, Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa başta olmak üzere Tavşanlı protokolünün ilgi gösterdiği etkinlikte, Milli Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Porsun, konuşma yaparak Tavşanlı’da gerçekleştirdikleri her etkinliğin son derece verimli geçtiğini kaydetti. Porsun, kendilerine gösterilen ilgiden ötürü Tavşanlı teşekkür etti.

Eğitim Koordinaörü Sibel Yazgan’ın 40 dakika süren sunumunun ardından katılımcılara günün anısına hediye takdim edildi.