Kız Çocukları Gününde Anlamlı Ziyaret

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, eşi Birsen Güler’le birlikte Dünya Kız Çocukları Günü’nde Belediyespor Kulübü Voleybol takımının antremanını ziyaret ederek, genç sporcularla sohbet etti. 2012 yılından bu tarafa Birleşmiş Milletler kararıyla kutlanan Kız Çocukları Gününde kız çocuklarına yönelik ayrımcılığın önlenmesi ve bu konudaki farkındalığın artırılması hedefleniyor. Başkan Mustafa Güler, “Ailelerimiz tarafından emanet edilen tüm öğrenciler bizim bir evladımızdır. Onlardan yöne umudumuz var. En iyi ortamlarda en iyi eğitimi almaları bizim borcumuzdur” diye konuştu. Başkan Güler’e ziyaretinde Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Göktürk ile Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Furkan Dinçer’de eşlik etti.