Yaylacık Mesire Alanına Kapsamlı Proje

Tavşanlı Belediyesi Ada Mesireliği, Göbel, Ekmekçi Dede ve Şaban Dede Mesire alanlarından sonra kapsamlı bir çalışmada Yaylacık’ta başlatıyor.
Belediye Başkanı Mustafa Güler, bu konuda kapsamlı bir proje hazırlandığını ifade ederek kamuoyunu bilgilendirdi. Yapılan açıklamada; “Orman Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre orman arazisi ortalaması iller bazında %21 iken, Kütahya’mız %60’lık oranla dikkat çekmektedir. Doğaya düşkünüz. Hafta sonları çocuklarımızla dinlenmek ve piknik amacıyla bu alanlarımızı sık sık ziyaret ediyoruz. Tavşanlı’mızda Yaylacık ormanlarımız çok değerli. Kelepir olarak bilinen mesire alanı için kapsamlı bir çalışma başlatacağız. Projemiz hazır. Nasıl Ada’yı, Göbel’i, Ekmekçi Dede ve Şaban Dede’yi değerli kıldıysak, Yaylacık Mesire Alanımızı da cazibe merkezine dönüştüreceğiz. Şimdiden Tavşanlı’mıza hayırlı olsun”