Tavşanlı’nın Dinlenme Merkezi “Ada Mesireliği”

BELEDİYE TARAFINDAN MEZBERELİK DURUMDAN KURTARILARAK TAVŞANLI İLE BARIŞTIRILAN ADA MESİRELİĞİ, BAHARDAN KALMA GÜNEŞLİ HAVALARDA VATANDAŞLARIMIZIN UĞRAK MEKANI OLUYOR.

Son günlerde sıcak yüzünü gösteren güneşli hava hafta sonları vatandaşları park ve bahçelere yönlendiriyor. Tavşanlı’mızda dinlenme alanlarının en önemli adreslerinden birisi olan Ada Mesireliği hem çocukların hemde piknikçilerin birinci tercihi oldu.
Cumartesi ve Pazar günü yoğunluk yaşanan piknik alanlarında aileler evlerinden getirdiği yiyeceklerle açık havada piknik yaparken, anne ve babalarda çocuklarını yanına alarak oyun gruplarına götürdü. Diğer taraftan Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Linyitspor hafta sonu İzmir temsilcisi Bornova Yeşilovaspor’u evinde ağırladı.
39. dakikada Mehmet Meşe’nin attığı golle rakibini 1-0 yenerek İzmir’e puansız gönderen Linyitspor’un bu galibiyetinin keyfi, spor severler tarafından Ada Mesireliği’nde yaşandı. Müsabakayı büyük bir heyecanla takip eden Belediye Başkanı Mustafa Güler’de maç sonrası vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.
Hafta sonun Ada Mesireliğiyle beraber dinlenme alanlarından diğerleri Göbel Termal Tesisleri, Şaban Dede Mesire Alanı ve Ekmekçi Dede Mesire Alanları oldu.