Tavşanlı Zabıtası Etiket Fiyatlarını Sıkı Takibe Aldı

-USÜLSÜZ FİYAT ARTIŞLARINA İZİN VERİLMEYECEK

TAVŞANLI BELEDİYESİ BÜYÜK MARKETLER BAŞTA OLMAK ÜZERE İLÇEDE FAALİYET YÜRÜTEN İŞLETMELERİ SIKI TAKİBE ALDI. AFAKİ FİYAT ARTIŞLARINA 6502 SAYILI KANUN UYARINCA İZİN VERİLMEYECEĞİ BİLDİRİLDİ.

Ekonomi üzerindeki dış baskılar sonrasında dolar ve euro kurundaki artışı bahane göstererek fırsatçılık yapanlara karşı ülke genelinde sıkı denetim başlatıldı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın bu yöndeki açıklamalarının ardından Tavşanlı Belediyesi de harekete geçerek denetimlerini arttırdı. Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler başta büyük marketler olmak üzere, fırınlar, manavlar, lokantalar ve benzeri işletmelerde 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Kanunu uyarınca fiyat değerlerini kontrol ediyor.
Alış veriş esnasında ürünlerde afaki fiyat artışı hisseden vatandaşlarımızın 6141510 numaralı telefon hattından veya Tavşanlı Belediyesinin resmi facebook hesabından şikayetlerini bildirmeleri istendi.