Tatil Bitti, İlk Ders Zili İstiklal’de Çaldı

TAVŞANLILI ÖĞRENCİLER UZUN SÜREN YAZ TATİLİNİN ARDINDAN OKULLARINA GERİ DÖNDÜ. YENİ YIL İÇİN İSTİKLAL ORTAOKULU’NDA TÖREN DÜZENLENDİ.

Tavşanlılı öğrenciler bugün okullarına giderek ders başı yaptı. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı açılış programı ise Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreniyle başladı. Ardından öğrenci ve öğretmenler İstiklal Ortaokulu’na geçerek yeni yıla merhaba dedi.

Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Belediye Başkan Vekili Ali Özden, Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, Emniyet Müdürü Turgay Temel ile okul müdürlerinin katıldığı törende Moymul İlkokulu halk oyunları ekibinin gösterisi beğeni toplarken, günün anlam ve önemini belirten konuşmaları Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa ile Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu yaptı.

Daha sonra öğrencilere Kızılay tarafından dondurma ikram edilirken, öğrencilere ders kitapları yine protokol üyeleri tarafından teslim edildi.

Tören sonrası değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkan Vekili Ali Özden, 18 bini aşkın öğrenci ve öğretmenlerine yeni ders yılının hayırlı olmasını diledi. Okullar Hayat Olsun Projesini hatırlatan Ali Özden “Geçtiğimiz yıl okullarımızın bahçelerinde başlattığımız yenileme ve sosyal alan oluşturma projesi 2018 yılında da devam edecek. Belediye olarak Türkiye’ye örnek gösterilen bir projeye imza atmaktan gurur duyuyoruz. Her zaman eğitim camiamızın yanındayız” dedi