Ramazan’da Halk Ekmek, Aşevi ve Sosyal Tesislerimiz Hizmetinizde

Tavşanlı Belediyesi her Ramazan olduğu gibi bu Ramazan ayında da sosyal çalışmalarına titizlikle yaklaşıyor. Yardıma muhtaç vatandaşlarımız belirlendi ve erzakları evlerine ulaştırılıyor. Yine ilçe halkının bağış ve nakdi yardımlarıyla güçlendirdiği Aşevi de 500 aileye iftar ile sahurda iki öğün yemek götürüyor.

Vatandaşlarımızın ucuz ve kaliteli bir şekilde günlük ekmek ihtiyacını karşılamak adına çalışan Halk Ekmek ise bugünden itibaren geleneksel Ramazan Pidesi pişirmeye başladı. İstasyon mahallesindeki üretim fabrikamız, Cumhuriyet Meydanı, Subaşı mahallesi mezarlık karşısı ile Durak mahallesinde yeni yapılan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi alt kısmındaki satış noktalarımızda 400 gram pide 2 TL’ye satılıyor.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu senede Sosyal Tesislerimiz vatandaşlarımızın dinlenme ve sohbet etme mekanları olacak. Murat Gazi ile Göbel Sosyal Tesislerimiz sahur vaktine kadar halkımızın hizmetinde olacak.