OSB Heyeti Vali Nayir Başkanlığında Toplandı

HIZLA BÜYÜYEN TAVŞANLI SANAYİSİ İÇİN BİR ARAYA GELEN OSB MÜTEŞEBBİS HEYETİ’NİN TOPLANTISINA KÜTAHYA VALİSİ AHMET HAMDİ NAYİR BAŞKANLIK ETTİ.

Tavşanlı’da istihdamın lokomotifi haline gelen OSB için yapılan yatırımlar ile ön görülen çalışmalar dönem dönem bir araya gelen Müteşebbis Heyeti Toplantılarında masaya yatırılıyor. Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında OSB Hizmet Merkezi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya ilçe Kaymakamı Yüksel Kara, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, TTSO Başkanı Davut Efe ile müteşebbis heyeti tam kadro katıldı.

Toplantıda 2934 kişinin istihdam edildiği sanayi bölgesinde sürdürülen 2. etap alt yapı çalışmaları, atık su arıtma tesisi ve parsel durumu incelenerek görüş alış verişinde bulunuldu.

Daha sonra Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Emet ilçesine geçerek orman yangının bulunduğu bölgede incelemelerde bulundu.