Okullar Bölgesinde Yol Yapım Çalışması

TAVŞANLI BELEDİYESİ OKULLAR BÖLGESİ OLARAK BİLİNEN ALANDA YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERDİ. BU YIL HİZMETE HAZIR HALE GETİRİLEN İKİ LİSE BİNASI VE İMKB ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN BULUNDUĞU ALANDA BAĞLANTI YOLUNUN ASFALT İŞİNE GELECEK HAFTA BAŞLANACAK

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Tavşanlı’da iki yeni lise öğrencilere eğitim vermeye başladı. Okullar bölgesi olarak bilinen Devlet Hastanesi’nin arka kısmındaki okulların 1 km’lik yol bağlantısını Tavşanlı Belediyesi üstlendi.

Geçtiğimiz haftalarda başlatılan alt ve üst yapı çalışmalarında son aşama olan asfalt işinin hafta başında bitirilmesi hedefleniyor.

Bu arada bölgede çalışma yapan Fen İşleri ve Su İşlerinin çalışmaları sayesinde yağışlı havalarda Moymul ile Dağçeşme mahalleleri rahatlamış olacak. Buradaki yağmur suyunun yönü değiştirilerek sokak ve caddelere ulaşmadan ana kollektör hattına alınacağı bildirildi.

DCIM100MEDIADJI_0225.JPG