Milli Şairimiz Mehmet Akif Rahmetle Anıldı

İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜNÜN 98. YILI VE MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY KÜLTÜR SARAYI’NDA DÜZENLENEN PROGRAMLA ANILDI. 15 TEMMUZ ŞEHİTLER FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLADIĞI PROGRAMA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ALİ ÖZDEN DE KATILDI.

Tüm yurtta olduğu gibi İstiklal Marşı’nın Kabulünün 98. Yıldönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı Tavşanlı’da da düzenlendi. 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi öğrencilerinin hazırladığı programa İlçe Kaymakamı Yüksel Kara, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özden, Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı, Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa, Emniyet Müdürü Turgay Temel, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Mehmet Akif Ersoy’un öğrencilik yıllarında başlayan vatan ve millet sevdasına vurgu yapıldığı programda yıl içerisinde çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.