Küçük Sanayi Sitesi’nden Teşekkür Plaketi

TAVŞANLI KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ YAPI KOOPERATİFİ’NDE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLEN YASİN DEMİRCİ, SANAYİ SİTESİ VE SANAYİCİ ESNAFINA VERDİĞİ DESTEKLERDEN DOLAYI BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET ATABAY’A TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİ.

Tavşanlı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin 2018 yılı olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Yasin Demirci yeniden seçilerek güven tazelerken, genel kurula Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Atabay ve Ali Özden ile AK Parti İlçe Başkanı Nejat Tülek ve Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe de katıldı.

Kooperatif Başkanı Yasin Demirci genel kurulun ardından yeni sanayi sitesi yapımı ve sanayi esnafına desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür etti. Demirci, Teşekkür plaketini Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Atabay’a takdim etti.

Programda ayrıca AK Parti İlçe Başkanı Nejat Tülek, TTSO Başkanı Davut Efe ile desteklerde bulunan diğer kişi ve kurumlara da plaket verildi.