Her Oyuncak Bir Tebessüm Kampanyası

TAVŞANLI BELEDİYESİ TARAFINDAN BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNE DESTEK VERDİKLERİ İÇİN KAYYUM ATANAN IĞDIR, BATMAN VE MARDİN İLLERİNE BAĞLI 4 BELEDİYEYE ÇOCUKLARA DAĞITILMASI AMACIYLA 8 KOLİDEN OLUŞAN OYUNCAK VE BEBEK GİYİM EŞYASI GÖNDERİLDİ.

Tavşanlı Belediyesi teröre destek vermelerinden dolayı İç İşleri Bakanlığı’nca kayyum atanan belediyelere oyuncak ve bebek giyim eşyası gönderdi. Doğu ve Güney Doğu Anadolu’da PKK’ya destek veren Belediye ve bağlı idarelerine doğrudan katkı sağladığı gerekçesiyle kanun hükmünde kararname ile valiler tarafından el konulmuştu. İç İşleri Bakanlığı kayyum atanan belediyelere destek sağlanmasını istedi.

Bu bağlamda başlatılan “Her oyuncak bir tebessüm, her tebessüm bir umut” adlı kampanyaya Tavşanlı Belediyesi 8 koli oyuncak ve giyim eşyasıyla destek verdi. Belediye Başkan Vekili Ali Özden, kolileri  Iğdır Tuzla Belediyesi, Mardin Dargeçit ile Nusaybin ve Batman İki Köprü Belediye Başkanlarına gönderdi. Ali Özden bu vesileyle bölgede terörü bitirme konusunda canla başla mücadele eden güvenlik güçlerine ve idarecilere üstün başarılar diledi.