Göbel’de Köy Yolu İçin Menfez Çalışması Başlatıldı

TAVŞANLI BELEDİYESİ GÖBEL TERMAL TESİSLERİNİN BULUNDUĞU ALANDA MENFEZ ÇALIŞMASI BAŞLATTI. SÖZ KONUSU İŞ  KÖY YOLLARINI SICAK ASFALTA HAZIRLIYOR.

Tavşanlı Belediyesi Göbel Termal Tesislerinin girişinde bulunan su kanalında çalışma başlattı. Yol yapımı nedeniyle yürütülen menfez çalışmaları sonunda kanalın  90 metrelik bölümü toprak altına alınacak. Başköy ve Ağaköy yolunun asfalta hazırlanması için sürdürülen çalışmalar hafta sonu tamamlanarak Özel İdare’ye devredilecek. Söz konusu kurum kış gelmeden yolda sıcak asfalt çalışması yapacak.

Belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Atabay, Göbel’de konaklayan misafirlerimize rahatsızlık vermeden söz konusu çalışmayı hızlı bir tempoyla kısa sürede tamamlayacaklarını kaydetti.