Gece Yolcuları Tavşanlı’da Sahne Aldı

TAVŞANLI İÇME SUYU İSALE HATTININ AÇILIŞ PROGRAMI GECE YOLCULARI GRUBUNUN VERDİĞİ KONSER İLE BAŞLADI. ÖZELLİKLE GENÇLERİN YOĞUN İLGİ GÖSTERDİĞİ KONSER YAKLAŞIK 2 SAAT SÜRDÜ. GRUP ÜYELERİ SÖYLEDİĞİ ŞARKILARLA GENÇLERİ COŞTURDU.

Tavşanlı İçme Suyu İsale Hattı’nın açılış programı renkli görüntülerle başladı. Tavşanlı Belediyesi tarafından organize edilen açılış programının ilk konuğu, Türkiye’nin sevilen müzik gruplarından “Gece Yolcuları” oldu. Grubun sahne performansı büyük beğeni topladı.
Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen konserde özellikle gençlerden oluşan müzikseverler şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.
Yaklaşık 2 saat süren konser sonunda Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özden, grup sanatçılarına hediyeler takdim etti.