Dedeler Caddesi’ne Sıcak Asfalt Atıyoruz

TAVŞANLI BELEDİYESİ KAVAKLI, MOYMUL VE DAĞ ÇEŞME MAHALESİNİN ANA GÜZERGAHLARINDAN BİRİSİ OLAN DEDELER CADDESİNDE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINA BAŞLADI. YENİLENEN YOLA 5 BİN TON ASFALT SERİLECEK.

Tavşanlı Belediyesi tarafından Dedeler Caddesi’nde geçtiğimiz hafta başlatılan yol yapım çalışmaları hızla devam ediyor. Endüstri Meslek Lisesi arkasından başlayarak yaz aylarında parçalanan zincirli kayalar önünden TOKİ 5 konutlarının bitimine kadar geniş bir alanda sürdürülen çalışmalarda mevcut yol genişletilerek yenileniyor.
Dedeler Caddesi finişer adı verilen asfalt serme makinesiyle tabiri caiz ise ip gibi olacak. Yola toplam 5 bin ton asfalt serilecek. Bölgedeki çalışmaları yakından izleyen özellikle TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşlar, bu kapsamlı çalışma nedeniyle Belediye Başkanı Mustafa Güler’e teşekkür etti.
Diğer taraftan yol yapım çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde trafik akışı kesiliyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmesi istendi.