Çocuk Tiyatrosu Yoğun İlgi Gördü

TAVŞANLI BELEDİYESİ’NİN ÖĞRENCİLERE KARNE HEDİYESİ OLAN ÇOCUK TİYATROSUNA İLGİNİN YOĞUN OLMASI MEMNUNİYET YARATTI. 29 OCAK’TA SAHNELENECEK İYİ ÇOCUK ADLI OYUN İKİ SEANSA ÇIKARTILDI. TİYATROCULAR SAAT 14:00 VE 15:00’TE ÇOCUKLAR İÇİN SAHNE ALACAK

Tavşanlı Belediyesi’nin öğrenciler için hazırladığı karne hediyesi büyük beğeni topladı. Geçtiğimiz Cuma günü 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı’nın ilk bölümünü tamamlayarak tatile çıkan çocuklarımız için sahnelenen Kayıp Sayfa isimli tiyatro oyunu büyük beğeni topladı. Oyun öncesi ve sonrası 4-12 yaş arası çocuklar animatörler ve Tavcan ile doyasıya eğlendi.

Hafta sonu yoğun ilgi nedeniyle 29 Ocak Pazar günü sahnelenecek olan İyi Çocuk isimli oyunun seansları arttırıldı. Çocuklar aileleriyle birlikte Kültür Sarayı’ndaki oyunu saat 14:00 ila 15:00’te ücretsiz izleyebilecek. Diğer taraftan animasyon gösterileri, çocuk oyun alanları ve yarışmalarla eğlenceli bir gün çocuklarımızı bekleyecek.

İYİ ÇOCUK
İyi bir çocuk olduğunu düşünmesine rağmen Şirinler’i göremeyen Bulut oldukça mutsuzdur. Bulut’un arkadaşı Yıldırım kendisine Şirinler’i görebilmesi için yardım etmeye karar verir. Bulut bir dolabın içinden geçerek maceralar ülkesine geçiş yapar. Acaba Bulut bu ülkede iyi bir çocuk olarak Şirinler’i görebilecek midir?