Bera Alanya Otelin Tavşanlılı Yöneticilerinden Ziyaret

Bera Alanya Otel’in Tavşanlılı yöneticileri Belediye Başkanı Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti.

Bera Alanya Otel Genel Müdürü İsmail Özcan, Yiyecek-İçecek Müdürü Erhan Ufat ve Bilgi İşlem Müdürü Avni Türemiş ile dondurma işletmecisi İbrahim Ethem Uluçay Belediye Başkanı Mustafa Güler ile bir araya gelerek üzerinde ay yıldız bulunan şilt hediye etti. Ziyarete Başkan Yardımcısı Ali Özden’de katıldı.

Ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Biz sizleri birer tanıtım elçisi olarak görüyoruz. İlçemizin tarihi, kültürel ve turistik anlamda tanıtımı konusunda bizler Belediye olarak üzerimize düşen görevi yerine getirsek de, sizlerin bu noktada verdiği desteği önemsiyorum. Sizlere ve sizin gibi dışarıda görev yapan tüm hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.