Başkanımız Pazarcı Esnafını Ziyaret Etti

TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER, CUMA PAZARI’NA GİDEREK ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ. VATANDAŞLARIN SORUN VE SIKINTILARINI DİNLEYEN BAŞKAN GÜLER, PAZARCILARA HAYIRLI İŞLER TEMENNİSİNDE BULUNDU.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler; başkan yardımcıları Mehmet Atabay ve Ali Özden ile birlikte Cuma Pazarı’na giderek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.
Hem pazarı dolaşan hem de esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Belediye Başkanı Mustafa Güler, gelen talepleri de not alarak ilgili birimlere talimat verdi.
Pazar esnafı ve vatandaşlar Başkan Güler’in ziyaretinden dolayı memnun olduklarını ifade ederek, Güler’e teşekkür ettiler.
Esnaf ve vatandaşla sohbet eden Güler, “Vatandaşımızın, esnafımızın görüş ve düşüncelerine değer veriyoruz. Çalışmalarımız, esnafımızın ve vatandaşımızın daha iyi koşullarda yaşamını sürdürmesine yöneliktir. Sizlerden gelen talep ve öneriler için elimizden geleni yapıyoruz. Hep birlikte Tavşanlı için çalışıyoruz” dedi.