Başkan Güler “2019 İçin Canla Başla Çalışmalıyız”

BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER MECLİS ÜYELERİYLE BERABER AK PARTİ 6. OLAĞAN KONGRESİNDE GÖREVE GETİRİLEN NEJAT TÜLEK VE EKİBİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU. BAŞKAN MUSTAFA GÜLER, NEJAT TÜLEK’İN HER ZAMAN DESTEKÇİSİ OLACAKLARINI SÖYLEYEREK 2019 BAŞKANLIK SEÇİMLERİNE DİKKAT ÇEKTİ. BAŞKAN GÜLER “HEDEFLERİMİZE ULAŞMADA KESKİN VİRAJ 2019 SEÇİMLERİDİR. BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMADAN CANLA BAŞLA ÇALIŞMALIYIZ” DEDİ

Tavşanlı Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı öncesinde Belediye Başkanı Mustafa Güler önderliğinde AK Partili meclis üyeleri geçtiğimiz hafta yapılan kongrede göreve getirilen AK Parti İlçe Başkanı Nejat Tülek’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu. Meclis üyeleriyle birlikte AK Parti teşkilat binasına giden Başkan Mustafa Güler, Nejat Tülek ve yönetim kadrosunda bulunan partililere başarılar diledi. Yapılan konuşmalarda büyüyen ve güçlenen Türkiye’nin hedeflerine vurgu yapılarak Tavşanlı siyasetinin vizyonuna vurgu yapıldı. Öne çıkan söylem ise birlik ve beraberlik ilkeleri oldu. Belediye Başkanı Mustafa Güler konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Geçtiğimiz hafta yapılan olağan kongremizde genel merkezimizin görevlendirmesiyle ekibiyle beraber göreve gelen Nejat Tülek abimize hayırlı olsun. Ülkemiz olağanüstü şartlardan geçiyor. 15 Temmuz hain darbe girişimiyle beraber liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin egemen güçler tarafından nasıl engellenmek istendiğinin farkındayız. Şimdi bu hedeflere ulaşmak adına önümüzde kritik viraj 2019 seçimleridir. Bizler canla başla çalışarak, birlik ve beraberliğimizi bozmadan yolumuza devam etmeliyiz. Son kongreler öncesinde AK Parti’de de çatlak sesler var, ayrılıklar var deniliyordu. Ancak son yapılan kongreler de partimizin vizyonuna, misyonuna, davasına ve de hedeflerine doğru gidilen yolda doğru kararlar alınarak bu söylemlerin doğru olmadığı tüm Türkiye’ye ve dünyaya ilan edilmiştir. Nejat başkanımız kongrede son derece duygusal ama temel ilkeleri ön planda tutan bir konuşma yaptı. Kendisinin 3 yıllığına bu göreve atanmasının temel sebebi de birlik ve beraberliğin güçlendirilmesidir. Burada bizlere düşen görev kendisine yardım edip, yükünü hafifletmektir. O gün söylediğim gibi her zaman Nejat Tülek başkanımızın yanında olacağım. Partimizin kurucu kadrosunda olan birisi olarak Genel Başkanımıza nasıl saygı ve sevgi duyuyorsak, burada o makamı temsil eden Nejat başkanımıza da saygı duymak zorundayız. İnanıyorum ki 2019 seçimlerine kadın kolları, gençlik kolları, yönetimiyle, belediyesiyle Tavşanlı geneline hizmet etmek, ülke hedeflerine ulaşmak için canla başla çalışmalıyız. Tekrar Nejat Tülek ve ekibine üstün başarılar diliyorum”

Belediye Başkanı Mustafa Güler’den sonra söz alan AK Parti İlçe Başkanı Nejat Tülek de yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yönetimde ki arkadaşlarını tanıttı. Nejat Tülek burada yaptığı konuşmada Başkan Mustafa Güler’e desteğinden dolayı teşekkür ederek “Bildiğim doğruyu yapacağıma inanın. 2001 yılında bu partiyi kurduğumuzda bir tane üyemiz yoktu. Genel başkanımız siyasi yasaklıydı. Muhtar bile olamaz manşetleri atılıyordu. Yani ne olacağımız belli değildi. Bugünün yöneticileri, partimizin gönüllüleri çok şanslı. Genel başkanımız Cumhurbaşkanı, çalışma ortamları çok daha iyi noktada. Gece gündüz bu davaya hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağım. Tüm partililere buradan tekrar seslenmek istiyorum. Gördüğünüz bir yanlış olursa beni uyarın, dedikodu yapmayalım. Bunu yaparsak davamızı sorgulamış oluruz, partimize zarar vermiş oluruz. Yöneticilerimizi korumak ve kollamak zorundayız. Kimseye lafını ettirmeyeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan, partimizi büyüteceğiz. AK Parti büyüdükçe ülkemizde büyür. Zaman benim oğlum kızım işe giremedi, yolum yapılmadı devri değildir. Önceliğimiz hedeflerimize ulaşmada keskin viraj olan 2019 seçimleridir. Belediye Başkanımız ve meclis üyelerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, kongremizin yeniden hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı

AK Parti ilçe başkanı Nejat Tülek Pazartesi gününden itibaren iade-i ziyaretlere başlayacağını, ilk ziyaretini de Belediye Başkanı Mustafa Güler’e yapacağını kaydetti.