AK Parti Hedeflerine “Başkomutanıyla” Yürüyor

TAVŞANLI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLER, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN DİK DURUŞU VE CESARETİYLE ÜLKENİN GÜCÜNE GÜÇ KATTIĞINI SÖYLEYEREK, “AK PARTİ VE HÜKÜMETİMİZ, 2023, 2053 VE 2071 HEDFELERİNE BAŞKOMUTANIYLA BİRLİKTE YÜRÜYOR” DEDİ.

Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturduğu 2014 yılında AK Parti Genel Başkanlığı’ndan ayrılan Recep Tayyip Erdoğan, referandum sonrası tekrar kurucusu olduğu AK Parti’nin başına geçti.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, “Başkomutanımız” dediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve cesareti sayesinde Türkiye’nin ve AK Parti’nin gücüne güç kattığını söyledi.

• “DİK DURAN, DİRAYETLİ BİR LİDER…”

“Cumhurbaşkanı’mızın, gönül bağını hiç koparmadığı AK Parti’ye yeniden genel başkan olması bizleri son derece gururlandırdı” diyen Başkan Güler, “Bu vesileyle ülke için ortaya konulan hedeflerde, FETÖ ile mücadelelerde böyle dirayetli dik duran bir lidere ihtiyaç olduğu tüm dünya tarafından bilinen bir gerçektir. Bu anlamda da Başkomutan’ımızın tekrar partiye katılışı bizlere onur verdi” diye konuştu.

• TEŞKİLATLARDA KONGRE SÜRECİ BAŞLAYACAK
  • KİŞİSEL HEDEF VE HESAPLARIN DEĞİL, DAVANIN ÖN PLANA ÇIKTIĞI KONGRELER DİLİYORUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partiye katılmasıyla birlikte AK Parti’ye büyük bir özgüven geldiğini vurgulayan Başkan Güler, “Onun cesareti ve özgüveniyle bizler de Tavşanlı’da biraz daha farklı duruş sergilemeye başladık. İnşallah 2019 yılından itibaren Başkomutan’ımızın da varlığıyla hedeflerimize ulaşmamız ivme kazanacaktır. Temmuz ayından itibaren teşkilat kongre süreçleri de başlayacak. Önemli olan AK Partili gibi davranmaktır. Kavganın gürültünün olmaması, kişisel hedef ve hesapların değil, davanın ön plana çıktığı kongreler diliyorum” ifadelerini kullandı.