İçişleri Bakanlığı’ndan Kastamonu Yaralarını Saran Personele Teşekkür Belgesi

Kastamonu’nun Bozkurt ve Küre ilçelerinde meydana gelen sel afetinin ardından aralarında Tavşanlı Belediyesi’nin de bulunduğu Kütahya’dan çalışmalara katılan 12 kurumdan 150 personele, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından gönderilen teşekkür belgeleri il protokolü tarafından takdim edildi.
Belediye Başkanı Mustafa Güler, başta Tavşanlı Belediyesi personeli olmak üzere Kastamonu’da yaşanan felaketin yaralarının sarılmasında emeği bulunan tüm görevlilere teşekkür etti.
Kütahya Valiliği tarafından düzenlenen teşekkür takdim programına; Vali Ali Çelik, Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, ilçe belediye başkanları, STK Temsilcileri, ETİ Bor, TKİ, GLİ yetkilileri ile afet bölgesinde görev alan kurumların müdürleri katıldı.