Hoşgeldin Bebek Ziyaretleri Devam Ediyor

– TAVŞANLI BELEDİYESİ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN “HOŞGELDİN BEBEK” PROJESİ KAPSAMINDA İLÇE MERKEZİNDE DÜNYAYA GELEN ÇOCUKLARIN AİLELERİNE YÖNELİK ZİYARETLER DEVAM EDİYOR. BAŞKANIMIZ MUSTAFA GÜLER’İN EŞİ BİRSEN GÜLER, GENÇ ANNELERİ TEBRİK EDEREK HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ.
Tavşanlı Belediyesi ilçe merkezinde yeni doğan tüm bebekleri evinde ziyaret ediyor. Bu bağlamda Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’in eşi Birsen Güler ile Belediye Meclis Üyesi Saadet Kutlu, genç çiftleri evlerinde ziyaret ederek yeni doğan çocuklarını sevip hayırlı olsun dileklerini iletti. Birsen Güler, özellikle ilk çocuklarını kucaklarına alan anne ve babalara “Her zaman olduğu gibi günümüzde de eğitim aileden başlıyor. Geleceğe umutla bakan nesiller için eğitime önem vermeliyiz. Çocuklar bizim her şeyimiz. İnşallah ömür boyu bu mutluluğunuz devam eder.” diyerek aileleri tebrik etti.