Bayram Pazarı Çarşamba Günü Açılıyor

TAVŞANLI’DA BAYRAM PAZARI YARIN ÇORAP, MENDİL VE HEDİYELİK EŞYA GİBİ TUHAFİYE ÜRÜNLERİYLE GİYİM  ÜZERİNE AÇILAN TEZGAHLARIN KURULMASIYLA BAŞLAYACAK. PERŞEMBE GÜNÜ  KURULACAK BÜYÜK PAZAR İSE ARİFE AKŞAMINA KADAR VATANDAŞLARA HİZMET VERECEK.

Kurban Bayramı’nın yaklaştığı bugünlerde Tavşanlı’da geleneksel bayram pazarı yarından itibaren vatandaşlara hizmet vermeye başlıyor. Bayramlık giyim ve ayakkabıyla, gıdadan takı eşyalarına kadar geniş yelpazede hizmet verilen Bayram Pazarının ilk günden vatandaşların ilgisini çekmesi bekleniyor.

Tavşanlı Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleride tüm tedbirlerini alarak herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için hazırlıklarını tamamladı.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Çarşamba günü giyim, Perşembe günüde gıda üzerine kurulacak tezgahlarda esnafa bol kazançlar dileyerek  “Bayram bereketinin yaşandığı şu günlerde Tavşanlılı esnafa bol kazançlar, vatandaşlarımıza da şimdiden aileleriyle birlikte huzurlu, sağlıklı bir bayram diliyorum” dedi