Başsavcı Fatih Kocaman’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Son Hakimler ve Savcılar Kurulu kararıyla Diyarbakır’ın Bismil ilçesinden Tavşanlı’ya atanan Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Kocaman görevine başladı. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Başkan yardımcıları Naci Erarslan, İsmail Aka ve Mehmet Ali Akar ile birlikte başsavcı Fatih Kocaman’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

FATİH KOCAMAN KİMDİR?
1983 yılında Antalya ili Alanya ilçesinde doğan Kocaman, 2005 yılında Marmara Ünv. Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 2007 yılında Üsküdar’da aday, daha sonrada sırasıyla Kastamonu, Erzurum, İspir, Mersin – Silifke, İstanbul – Gaziosmanpaşa’da Cumhuriyet savcısı, Diyarbakır Bismil’de Başsavcı görevinde bulundu. HSK kararnamesiyle Tavşanlı’ya atandı. Fatih Kocaman evli ve bir çocuk babasıdır.