Başkan Güler ve Ekibine Başarı Dilekleri…

Tavşanlı’nın tanıdığı eğitimcilerden köşe yazarı Bülent Alpagut, Belediye Başkanı Mustafa Güler ve yardımcıları İsmail Aka ile Naci Erarslan’ı ziyaret ederek başarılar diledi. İzmir’de ikamet eden ve zaman zaman Tavşanlı’ya gelerek dostlarıyla buluşan Bülent Alpagut, başarılı bir kalp ameliyatı geçirerek sağlığına kavuşan başkan Mustafa Güler’e geçmiş olsun dileklerini ileterek sağlıklı, uzun ömürler diledi. Başkan Güler ve yardımcılarıda ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek deneyimli eğitimciye teşekkür etti.

Bu arada Belediye Başkanı Mustafa Güler, hayırlı olsun dileklerini sunmak üzere Belediyeye gelen özel misafiriyle yakından ilgilendi. Başkan Güler’in çalışmalarından fazlasıyla memnuniyet duyduğunu dile getiren Fulya Güven Mert annesi Aysel Güven ile başkan ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.