Başkan Güler Sosyal Tesis İnşaatından İncelemelerde Bulundu

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’in girişimleriyle Türkiye’de başka bir örneği bulunmayan Meteoroloji İstasyonu’nun sosyal tesise dönüştürülmesi projesinde sona geliniyor.
Başkan Mustafa Güler, Başkan Yardımcıları Naci Erarslan, İsmail Aka, Mehmet Ali Akar ve Fen İşleri Müdürü Semih Çelikten ile inşaat alanına giderek incelemelerde bulundu.
İlgili birimden bilgiler alan Başkan Mustafa Güler, tesisin kullanım alanlarıyla ilgili bazı düşüncelerini paylaşarak ince işçilik bölümünde bu hususlara dikkat edilmesini istedi.
Başkan Güler, iki katlı toplam 850 mt2 kapalı alanı bulunan tesisin Tavşanlı’ya şimdiden hayırlı olmasını dileyerek çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak modern bir işletmenin Belediye eliyle halkımıza hizmet vereceğini söyledi.
İnşaat alanın çevresinde ikamet eden vatandaşlarda Başkan Mustafa Güler’e teşekkür ederek yapılan tesisten duydukları memnuniyeti dile getirdi.