Başkan Güler, Boğaziçi Şehir Koleji’nde Öğrencilerle Buluştu

– ÖĞRENCİLERİN SORULARINI YANITLAYAN BAŞKAN GÜLER, GENÇLERE ÖNEMLİ TAVSİYELERDE BULUNDU.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Kütahya Boğaziçi Şehir Koleji tarafından organize edilen “City Talk Programı” kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.
Okulun konferans salonunda gerçekleşen etkinlikte Belediye Başkanı Mustafa Güler, öğrencilerin hazırladığı soruları yanıtladı ve kendilerine önemli tavsiyelerde bulundu.
Kişisel yaşamından kariyerine, şehir plancılığı mesleğinden belediye başkanlığına, hayata geçirdiği projelerden hedeflerine kadar öğrencilerin sorduğu tüm sorulara içtenlikle yanıtlar veren Başkan Mustafa Güler, gençlerle bir arada olmanın kendisine büyük mutluluk verdiğini vurguladı.
Program sonunda kendisine verilen çiçeği kabul eden Belediye Başkanı Mustafa Güler, kendisini davet eden okul idareci ve öğrencilere teşekkürlerini sundu.